Uw gedeelde Google-contacten synchroniseren met uw eigen iPhone-adresboek

Toegang tot uw gedeelde contacten op uw mobiele telefoon is essentieel voor veel teams en bedrijven om hun dagelijkse taken uit te voeren. We begrijpen het goed. Zo hebben we het voor onze gebruikers uiterst eenvoudig gemaakt om hun gedeelde contacten met hun telefoons te synchroniseren.

Nadat u uw Google-contacten hebt gedeeld, moeten u en uw gebruikers deze contacten synchroniseren met uw iPhone-contactenboek. Om toegang te krijgen tot uw gedeelde labels en uw mobiele contacten te delen, is de eenvoudigste manier de app Shared Contacts for Gmail® iPhone/iOS te installeren.

Stappen om gedeelde contacten met uw iPhone te synchroniseren

Benodigde tijd: 3 minuten.


Er kunnen redenen zijn waarom u de mobiele app Shared Contacts niet wilt gebruiken. In plaats daarvan kunt u uw gedeelde contacten gewoon synchroniseren met uw oude native iOS Contactenboek, en wel als volgt:

  1. Laten we beginnen met ons aan te melden bij uw account op Shared Contacts for Gmail. Kies het specifieke label dat u wilt delen.

    Sign into your account on Shared Contacts for Gmail and choose the specific label you would like to share.

  2. Klik op het pictogram Delen van de door u gekozen contactlijst (label).

    Het gedeelde pictogram staat rechts van uw labels.
    Click on the Share Icon of your chosen contact list (label).

  3. Voeg uw medewerkers toe door hun e-mailadressen in te voeren. Zorg ervoor dat u de toegangsrechten van de medewerkers instelt door op de pijl naar beneden te klikken om alle toestemmingsinstellingen te bekijken.

    In deze stap kunnen gebruikers “Synchroniseer deze gedeelde contacten met uw mobiele apparaten en Outlook” selecteren.
    Add your collaborators and set access permissions

  4. Als u de vorige stap hebt gemist en een reeds gedeeld contactlabel wilt synchroniseren, schakelt u de “Mobiel en Outlook”-synchronisatieknop in:

    Het activeren van de schakelaar zorgt ervoor dat gedeelde contacten worden gesynchroniseerd met de algemene Google Contacten van de gebruikers en niet alleen zichtbaar zijn in hun gedeelde labels. Dit maakt integraties met Google Contacts probleemloos. Door deze toegang te beperken, voorkomen medewerkers echter dat onnodige contacten worden gesynchroniseerd met hun Google Contacten, buiten het door hen ontworpen label.
    enable the “Mobile and Outlook” sync toggle

  5. Goed gedaan! De synchronisatie wordt voltooid vanuit Shared Contacts for Gmail. Laten we nu de synchronisatie op de iPhone activeren.

    Open uw iPhone > Instellingen app
    activate the sync on the iPhone.

  6. Scroll naar beneden en klik op “Contacten”.



    Scroll down to click on “Contacts”.

  7. Klik op “Rekeningen”.


    Click on “Accounts”.

  8. Tik op“Account toevoegen“.

    Tap “Add account“.

  9. Kies Google.

    Volg de instructies om u aan te melden bij uw Google-account.
    Choose Google.

  10. Activeer de knop “Contacten” om te synchroniseren met je iPhone, en klik op opslaan.

    Open ten slotte de app Contacten van je iPhone om de synchronisatie te starten. U kunt deze instellingen te allen tijde beheren en bewerken.
    Activate the “Contacts” toggle to sync with your iPhone

Afhaalmaaltijden

Gefeliciteerd! Je hebt nu je Google Contacten en iPhone gesynchroniseerd. Bovendien, als u wilt genieten van volledige delen mogelijkheden en wilt omgaan met contact labels op je iPhone, krijgen onze iPhone app!